Kathi Kunnen26

Ik ben Kathi Künnen

Organisatiepsycholoog, trainer, spreker en beleidsadviseur.

Gedurende mijn professionele loopbaan heb ik de betekenis van werk opnieuw moeten definiëren in mijn leven. Met deze ervaring en mijn achtergrond als organisatiepsycholoog adviseer ik jou naar betekenisvol werken. 

Ik studeerde arbeid-, organisatie- en gezondheids psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Het onderwerp duurzame inzetbaarheid met de rol van de leidinggevende, (persoonlijke) ontwikkeling en verbinding , vormen een rode draad in mijn werkzaamheden. 

Voor mij is werken een belangrijke manier om betekenisvol te zijn.

Dat gun ik jou, je personeel en de gehele organisatie. Dit doe ik vanuit de rol als organisatiepsycholoog in individuele begeleiding, maar ook als trainer,  spreker en in de rol van beleidsadviseur. 

Dit is mijn missie

Vooruit met verbinding

Je ziet mij glunderen wanneer ik leiders kan helpen om juist tijdens verandering in verbinding te zijn met de mensen die het fundament van de organisatie zijn.

Verbinding met een ander betekent in eerste instantie verbinding met jezelf.  Wanneer echte verbinding ontstaat in de organisatie gaat het over de betekenis van werk en ervaren mensen dat zij bijdragen aan het geheel.

Ik daag mensen graag uit om moedige keuzes te maken, uit te zoomen om vervolgens een eerste stap nemen die past bij hun eigen behoefte en identiteit.

Kathi Kunnen46

"Iedereen wil ertoe doen".

Een van de basisbehoeftes van ons als mensen, ook op het werk. Het vraagt moed om jezelf af te vragen in hoeverre je daadwerkelijk in verbinding met elkaar bent en vanuit deze verbinding kunt samenwerken. Door zelf te hebben ervaren op welke manier dit aan je zingeving raakt, kan ik het voorbeeld geven en naast belangrijke kennis en inzicht vooral veiligheid en betrokkenheid creëren: De voorwaarde voor ontwikkeling om samen verschil te kunnen maken. 

Kathi Kunnen33

Het is een bewuste keuze om als psycholoog te werken.

Als psycholoog ben ik verbonden aan het NIP, en daarmee committeer ik mij aan het werken onder de beroepscode voor psychologen. 

Evidence-based

Dit betekent voor mij werken vanuit wetenschappelijke kennis en met tools waarvan effectiviteit is onderzocht. 

Gecertificeerd

Door het doorlopen van geaccrediteerde opleidingstrajecten voor begeleidingsvormen die in mijn dienstverlening terugkomen (o.a. tot Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT) en Schematherapeut).

Op deze manier werken we samen naar betekenisvol werken.

Daarbij staat altijd de dynamiek tussen de inhoudelijke expertise en het creëren van impact door het resultaat als team neer te kunnen zetten centraal. Het kunnen aansluiten bij de dynamiek, vanuit verbinding met jezelf en je talenten om je rol als leider en professional te kunnen pakken vormt de kern van mijn dienstverlening. 

Succesvolle samenwerkingen