Kathi Kunnen43

Mindful Leadership

8-weekse cursus

In een gestructureerde, evidence-based aanpak leer je in groepsverband om effectiever om te gaan met stressvolle situaties. Met deze training leer je bewuster stil te staan bij ervaringen en onderscheid te maken met je gedachtes. Op die manier kan er ruimte ontstaan voor het maken van andere keuzes.

Voor Wie 

Deze training is voor iedereen die wil investeren in de kwaliteit van zijn of haar leven, en die bereid is om naar eigen patronen te kijken en te onderzoeken. En in het bijzonder voor professionals en leidinggevenden die zich erin herkennen dat hun analytische houding en veeltal van gedachtes niet altijd volstaat (of juist tegenwerkt) bij het maken van keuzes.

De training is effectief gebleken 

Voor stress en burn-out(klachten), Lichamelijke klachten die stress- en spanningsgerelateerd zijn, Vermoeidheid, Slapeloosheid, Piekeren, Onzekerheid, Zelfveroordeling en Zorgelijkheid. 

Meer informatie over onderzoeken naar de effectiviteit van mindfulness kun je vinden op de onderzoekspagina van het Radboudumc.

 VERANDERING | COMPLexiteit | OnzekerHeid| STRESS

Veerkracht & (persoonlijk) leiderschap
in tijden van verandering

Verandering, het onbekende en de complexiteit van onze individualistische, werkende samenleving zorgen voor veel mensen voor uitdagingen. Welke keuzes maak ik in een wereld waar schijnbaar alles kan? Wanneer is mijn eigen prestatie voldoende? En wat doet er eigenlijk echt toe? Is de keus die ik vandaag maak morgen ook nog de goede geweest… Vragen, die vanuit analytisch oogpunt in een doolhof van gedachten kunnen leiden en het stressniveau continue verhogen. Een neerwaartse spiraal. 

Het vraagt veel veerkracht om je telkens weer te kunnen verhouden tot de prikkels die je krijgt en zelf leidend te zijn, richting te bepalen. Met Mindfulness kunnen we de (ervaren) veerkracht van mensen vergroten. Door opmerkzaamheid en het richten van aandacht kan de mentale en emotionele capaciteit worden vergroot. Zo zijn we beter in staat om ons te verhouden tot een veranderende context, kalmer te blijven. Een eigenschap waarmee in het bijzonder leidinggevenden in de werkcontext van grote betekenis kunnen zijn voor hun teams en de organisatie. 

Praktische Informatie

DATA 

Wekelijks op donderdag:

1, 8 , 22, 29 februari en 21 maart 2024, 
van 18.30 – 21.00uur

7, 14 en 28 maart 2024
van 16 – 18.30uur

Stiltedag: 
Zaterdag, 9 maart 2024, van 10.00 – 16.00uur

Houdt rekening met een inloop vooraf, zodat wij op tijd samen kunnen beginnen!

Kosten

Éénmalig gereduceerd tarief
i.h.k.v. ontwikkeltraject 

Particulier 395,- incl. BTW
Zakelijk 475,- excl. BTW

voor 
een individuele intake, 8 bijeenkomsten 
& de stiltedag, incl. lesmateriaal en huiswerkopdrachten

door een organisatiepsychologe die post-academisch is opgeleid tot mindfulness trainer

Aanmelden 

Kan tot uiterlijk donderdag, 18 januari door het invullen van het contactformulier.

Binnen drie werkdagen neem ik via mail contact met je op en stuur je aanvullende informatie.

Locatie

Praktijkruimte De Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179a
6543 VE Nijmegen

Loopafstand van Nijmegen Centraal en mogelijkheid tot gratis parkeren in de wijk 

Ik wil in mezelf investeren, in mijn grondhouding, kalmer keuzes maken en in verbinding zijn.